Om oss

Vi arbetar lyhört och effektivt

Vi som arbetar på Ask Bygg med entreprenad Stockholm vill att våra kunder ska vara helt nöjda när vi har slutfört ett jobb. Därför är vi noga med att arbeta med en stor lyhördhet inför de önskemål och tankar våra uppdragsgivare har. Flera av våra kunder återkommer till oss gång på gång, och det ser vi som ett tecken på att vi dels utför ett noggrant jobb och dels att vi erbjuder en bra service.

Ansvar, service och kvalitet

Vi är det lilla byggföretaget med stor flexibilitet. Ask Bygg står för Ansvar, Service och Kvalitet, som är våra ledord. Vi är helt enkelt det lilla byggföretaget med stor flexibilitet och lyhördhet. Eftersom vi arbetar nära dig som kund håller du dig ständigt uppdaterad om vad som händer och vi hjälper gärna till med rådgivning och delar med oss av vår kunskap.

Vi förverkligar drömmar

När våra kunder anlitar oss för entreprenad Stockholm är det vi som tar ansvar för helheten. Det innebär att ni inte själv behöver fundera över något praktiskt utan kan lämna över allting till oss och vara säkra på att vi tar hand om alla delar av arbetet.

Ni är hjärtligt välkomna till oss när ni behöver hjälp av kunniga hantverkare med öga för det lilla extra.