köksrenovering resultat med entreprenad stockholm

Kök- och badrumsrenovering

Sedan 2009 har vi på Ask Bygg utfört kök- och badrumsrenovering. På vår byggfirma finns det inget jobb som är för litet och inte heller något som är för stort, vi tar oss gärna an alla slags uppdrag ni som kunder har. Inom vårt företag finns alla hantverkargrupper ni kan behöva, från plattsättare till elektriker och rörmokare. Tack vare det kan ni med gott samvete lämna över hela uppdraget till oss och vara säkra på att få ett bra resultat.

Vi underlättar badrums- och köksrenovering i Stockholm

Att göra en köks- eller badrumsrenovering i Stockholm kräver kunskap. Både badrum och kök är ytor där man behöver ha tillgång till vatten, funktionell ventilation och avlopp och om något av dessa behöver flyttas eller på något sätt åtgärdas tar vi hand om det. När ni ger oss ett arbetsuppdrag är det vårt ansvar att se till att arbetet löper smidigt och vi kommer därför själva ta in plattsättare, VVS-montörer och andra nödvändiga hantverkare i den ordning som är behövligt. Om det skulle vara så att ni behöver tips och råd inför renoveringen hjälper vi er naturligtvis med det.

Vi kan allt inom kök- och badrumsrenovering i Stockholm

Vår byggfirma är kunnig och erfaren inom renoveringar. Utöver att vi har plattsättare, elektriker och VVS-montörer kan vi lova er:

  • Ett arbete som är utfört enligt branschstandard
  • En lyhördhet inför era önskemål och en lösningsorientering
  • Möjligheten att få arbeten utförda med kort varsel

Vi tar hand om er renovering till en billig kostnad

Vi ger gärna ett pris för renovering innan in väljer att anlita oss. I den offert vi kan skicka framgår ett specificerat pris för alla delar av en kök- och badrumsrenovering i Stockholm. Det kostar naturligtvis ingenting att begära en offert från oss och ni väljer själva om ni vill gå vidare med vårt erbjudande. Att ta emot en offert är ett bra sätt för er som kunder att få en känsla för vilka vi är och hur vi arbetar. Vi ser fram emot att höra från er!

Vi är certifierade för våtrum kan ta hand om er kök- och badrumsrenovering. Vi ger gärna en kostnadsfri offert.