Tak- och fasadrenovering

Tak- och fasadrenovering

Vi som arbetar med Entreprenad i Stockholm kan utföra heltäckande tak- och fasadrenovering när behovet uppstår. Alla som arbetar på vår byggfirma har tack vare mångårig erfarenhet inom branschen den kunskap som krävs för att kunna erbjuda er som kunder ett kvalitativt resultat. Vi är särskilt bra på att utföra renoveringar på putsade fasader, även det är något vi har lärt oss genom erfarenhet och tidigare arbetsuppdrag. Om ni väljer att anlita oss får ni kort och gott hjälp av kunniga hantverkare.

Vi tar hand om fasad- och takrenovering i Stockholm

Att lägga ett nytt tak eller att göra en fasadrenovering i Stockholm kräver sin kunskap. Vi är noga med att erbjuda en lösning som utseendemässigt passar ihop med den befintliga fastigheten. Om det krävs har vi även resurser för att göra taklyft så ni får en högre takhöjd på er fastighet. Att lägga om tak är något vi gjort ända sedan 1978 och det ger oss en ovärderlig kunskap. Behöver ni göra en fasadrenovering kan vi lova ett utseende som ser ut som nytt, och i samband med ett sådant arbete hjälper vi också med fönsterrenovering.

Anlita oss för tak- och fasadrenovering i Stockholm

Alla är välkomna till oss för att genomföra en tak-, fasad- eller fönsterrenovering. Vi kan garantera er:

  • Hantverkare som har många års erfarenhet av arbeten inom branschen
  • Ett väl utfört arbete som håller länge
  • Råd och tips som i sin tur kan förlänga fastighetens livslängd

Vi utför tak- och fasadrenovering till ett bra pris

När vi renoverar en fasad använder vi oss enbart av cement- och kalkbaserat material för att ytan skall hålla länge. Om ni vill ha hjälp med en avfärgning kommer vi använda kalkbaserad färg och Serponit stänkputs. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett bra resultat till ett lågt pris inom tak- och fasadrenovering i Stockholm, och vi lämnar gärna en offert innan vi ingår ett avtal. Om ni även behöver hjälp med kök- och badrumsrenovering kan vi kombinera uppdragen med varandra för en lägre totalkostnad.

Vi hjälper privatpersoner och företag med tak- och fasadrenovering i Stockholm. Vårt arbete utförs snabbt, effektivt och till en låg kostnad.