Totalentreprenad

Totalentreprenad

En totalentreprenad innebär att du överlåter hela projektet till ett enda företag. Totalentreprenad är ett vanligt val av entreprenad i Stockholm när man vill bygga ett helt hus eller låta utföra andra mer omfattande projekt. Fördelarna med en totalentreprenad är att du slipper välja flera hantverkarfirmor för olika delar av byggprojektet. När du anlitar oss för din totalentreprenad i Stockholm behöver du inte tänka på något.

Trots att vi är en liten firma kan vi erbjuda totalentreprenad i Stockholm. Skulle vi själva sakna resurser eller kompetens för en del av projektet anlitar vi helt enkelt resterande arbetskraft. För dig som kund betyder detta att du bara behöver signera ett kontrakt med oss. Vi tar hand om resten! Med vår mångåriga erfarenhet känner vi till branschen väl. Välkommen att höra av dig till oss för större projekt inom entreprenad Stockholm.

Oberoende av om ni skall bygga ett helt nytt hus eller har något annat mer omfattande projekt i startgroparna kan vi ta oss an alla delar av arbetet.